WebCARİ Muhasebe Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hizmet ve Avantajlarımız

WebCARİ KOBİ Cari Muhasebe Sistemi’nin en önemli özelliği %100 internet tabanlı olup Sizlere hosting hizmeti olarak sunulmasıdır. Bu sayede aşağıda da bahsi geçecek olan birçok hizmeti de birlikte almakta yüksek maliyetlerden de kurtulmaktasınız.

 

Hosting

WebCARİ’den hosting hizmeti şeklinde yararlanmanızın siteme geçiş aşamanızdaki en önemli avantajı işletmenizi kuruluş maaliyetlerinden kurtarmasıdır. WebCARİ kullanmaya başladığınızda, WebCARİ muadili başka bir sistemi satın almak için ödeyeceğiniz Server (Sunucu Bilgisayar) ve bu bilgisayara yükleyeceğiniz İşletim Sistemi Lisansları, Firewall (Güvenlik Duvarı) ve Güç Kaynakları gibi masraflardan kurtulmuş olacaksınız.

 

Bakım-Destek ve Güncelleme

WebCARİ hosting hizmeti olarak çalıştığından sistem içerisindeki geliştirmeler Size kolayca aktarılacaktır. Ayrıca zaman içerisinde sisteme eklenebilecek yenilikler ve güncellemeler de zaman kaybı olmaksızın size yansıyacaktır.

Sizler sistemdeki düzenlemelerden etkilenmediğiniz gibi bu düzenlemeler ve bilgisayarların bakımı için ayrıca bir Sistem Destek Personeline de ihtiyaç duymazsınız.

 

Günlük Yedekleme

İş yoğunluğundan dolayı KOBİ’ler sıklıkla sistemlerinin yedeklerini almayı unutabilir, erteleyebilirler veya yedekleme için gerekli altyapıları zayıftır ya da henüz kurulmamış olabilir.. WebCARİ Muhasebe Sistemi kullandığınız takdirde verileriniz her gün otomatik olarak yedeklenmektedir.

 

Online Eğitim

WebCARİ kullanıcıları, WebCARİ için hazırlanmiş online yardım dökümanlarına istedikleri zaman ulaşabilmektedirler. Bu dökümanlarda sistemin kullanımına dair detaylı bilgiler yer almaktadır.

 

7/24 Her Yerden Erişim Portali

WebCARİ, kurumsal yetkilendirme ve log (bilgi kayıtları) takip altyapısının sunduğu güvenli ortamı ile internetten günün 24 saati sisteme erişebilmenize imkân verir. Dolayısıyla ihtiyaç halinde ofis dışında olsanız bile operasyonel bilgilerinize erişebilir ve işinizi yürütebilirsiniz.

%100 İnternet tabanlı olmasının bir avantajı olarak işletim sisteminden bağımsız olarak internet uyumlu cep telefonlarından her an erişilebilir. İsteğiniz doğrultusunda Mobil/Cep Erişim Portalı ek modülü eklenerek sistemi daha pratik kullanabilirsiniz.

 

Kullanıcı Ekleme

İşletmenizin büyümesi, şubelerin artması neticesinde oluşan yeni kullanıcı ihtiyacı size sadece ama sadece kullanıcı ekleme maliyeti oluşturacaktır.

 

Sistemi Genişletme ve Uyumluluk

Gereksinimlerinizin artması ve WebCARİ'nin size yetersiz gelmesi durumunda mevcut WebCARİ Muhasebe Sisteminizi veri kaybı yaşamadan WebKOBIS Yönetim Sistemi Paketlerinden herhangi birisine yükseltebilirsiniz.

 

Yukarıda bahsi geçen hizmet ve avantajlarımızla ilgili daha detaylı bilgiler almak için Sıkça Sorulan Sorular menüsünü gözden geçirebilirsiniz.

 

ERP-3 gibi daha geniş çaplı ve kurumsal ihtiyaçlarınız için WebKOBIS Entegre KOBI Yönetim Sistemimizi inceleyebilirsiniz.

 

WebCARI Karşılaştırması

WebCARI Karşılaltırması

WebKOBIS ERP3

WebKOBIS ERP-3 Entegre KOBİ Yönetim Sistemleri

Google WebStore

Ziyaretçilerimiz

Şuanda 5 konuk çevrimiçi

Duyurular

WebKOBIS ERP 3 Sisteminin  Cari modülünün TÜBİTAK tarafından geliştirilen ve milli işletim sistemimiz olan PARDUS'la beraber ücretsiz olarak dağıtılması için TÜBİTAK'la anlaşmaya varıldı.

Bu uygulama kapsamında WebKOBIS'in cari muhasebe modülü olan WebCARİ, WebCARİ-Lite sürümü adı altında Pardus 2013 sürümü ile KOBİlerin kullanımına sunulacak. 

Ayrıca isteyen kullanıcılar WebCARİ'nin standart sürümünü bu site üzerinden  SaaS Lisansı kapsamında hosting hizmeti alabilecekler; isterlerse WebKOBIS'e geçiş yapabilecekler.

WebKOBIS hakkında daha fazla bilgi için www.WebKOBIS.com sitemizi ziyaret ediniz.

WebCARİ-Pardus'u indirmek için tıklayın..