WebCARİ Muhasebe Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebCARİ Müşteri Yönetimi

WebCARİ Müşteri Yönetim Sistemi, özellikle küçük ölçekli Şahıs ve  Mikro ölçekli KOBİ'lerin temel ihtiyaçlarından birisi olan Müşteri Takip süreçlerini pratik ve etkin şekilde takip edilmesini sağlar.


Tüm KOBİ'ler ve yeni kurulan işletmeler için en önemli faktörlerden birisi olan Müşteri bulma ve potansiyel müşterilerden yeni müşteriler oluşturma gün geçtikçe daha da önem kazanırken,  sizin bu soruna ne kadar sistemli yaklaştığınız işletmeniz için daha da kritiklik kazanmaktadır.

Firmaların zaman içinde diğer firmalarla ve potansiyel 3. şahıslarla bulundukları iletişim veya yaptıkları işler, anında tutulan bilgiler ve bilgilerin etkin şekilde değerlendirilmesi, aslında firmaların ilerideki satışlarına zemin hazırlayabilecek değerli bilgi altyapısını oluşturmaktadır.

Özellikle küçük ve yeni kurulan KOBİ’lerin zorlandıkları Satış Sürecini basitleştirmeyi hedefleyen WebCARİ, düşük maliyetli teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş entegre yönetim sistemidir. WebCARİ %100 internet uyumlu olup işletim sistemi ve diğer platformlardan  bağımsız çalışmaktadır.

WebCARİ’nin Müşteri Yönetimi alanında size kazandıracakları avantajlar şunlar:

  • Müşteri Profilini kolayca izlemenize ve müşteri bilgilerine ulaşmanıza imkan verir.
  • Müşteri Siparişlerini takip edebilmenizi sağlar.
  • Satış sonrasında müşteri hareketlerinin analizini sağlar.

Müşterilerinizin, Siparişlerine kolayca erişmenizi sağlamak; siparişle ilgili gerekli bilgilere ise kolayca erişerek işlemlerinizi yapmanız WebCARİ’nin Size kazandıracağı en önemli avantajdır.

 

 

 

 

 

Duyurular

WebKOBIS ERP 3 Sisteminin  Cari modülünün TÜBİTAK tarafından geliştirilen ve milli işletim sistemimiz olan PARDUS'la beraber ücretsiz olarak dağıtılması için TÜBİTAK'la anlaşmaya varıldı.

Bu uygulama kapsamında WebKOBIS'in cari muhasebe modülü olan WebCARİ, WebCARİ-Lite sürümü adı altında Pardus 2013 sürümü ile KOBİlerin kullanımına sunulacak. 

Ayrıca isteyen kullanıcılar WebCARİ'nin standart sürümünü bu site üzerinden  SaaS Lisansı kapsamında hosting hizmeti alabilecekler; isterlerse WebKOBIS'e geçiş yapabilecekler.

WebKOBIS hakkında daha fazla bilgi için www.WebKOBIS.com sitemizi ziyaret ediniz.

WebCARİ-Pardus'u indirmek için tıklayın..