WebCARİ Muhasebe Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Yönetim Sistemleri

WebCARİ Ajanda Yönetimi

WebCARİ Ajanda Yönetimi Sistemi, Şahıs ve Mikro ölçekli KOBİ'lerin günlük yoğun çalışmaları içinde oluşan kişi ve firmalar ile ilgili aktiviteleri sistemli bir şekilde kayıt altına almalarında ve koordinasyonu sağlamalarında önemlidir.

Devamını oku...
 

WebCARİ Müşteri Yönetimi

WebCARİ Müşteri Yönetim Sistemi, özellikle küçük ölçekli Şahıs ve  Mikro ölçekli KOBİ'lerin temel ihtiyaçlarından birisi olan Müşteri Takip süreçlerini pratik ve etkin şekilde takip edilmesini sağlar.

Devamını oku...
 

WebCARİ Ürün Yönetim Sistemi

WebCARİ Ürün Yönetim Sistemi, KOBİlerin kendi ürettikleri ürün ve hizmetlere ek olarak temin ettikleri ürün ve hizmetleri tanımlayıp takip etmelerini sağlar.

Devamını oku...
 

WebCARİ Tedarikci Yönetimi

WebCARİ, içinde Tedarikçilerini detaylı bir şekilde tanımlayıp takip etmenizi sağlar.

Devamını oku...
 

WebCARİ Finansal Yönetim

WebCARİ Finansal Yönetimi, KOBİ'lerin temel ön muhasebe kayıtlarını hızlı bir şekilde kayıt altına almalarını ve etkin şekilde takip edilmesini sağlar.

 

Devamını oku...
 

WebCARİ Kontak Yönetimi

WebCARİ Kontak Yönetim Sistemi, Şahıs ve Mikro ve KOBİ'lerin günlük yoğun çalışmaları içinde karşılaştıkları ve olası bir ticari ilişki içine girebilecekleri kişi ve kuruluşları bir arada  takip edebilmelerini sağlar.

Devamını oku...
 

WebCARİ-SAT Satış Yönetimi

WebCARİ-SAT Satış Yönetimi Ek Modülü,  Satışlarınızı kolayca takip kayıt altına alarak edebilmenize yardımcı olur.

Devamını oku...
 

WebCARİ-STY Stok Yönetimi

WebCARİ-STS Stok Yönetim Sistemi, KOBİ'lerin temel stoklarını pratik bir şekilde kayıt altına alarak WEB ortamında takip edebilmesini sağlar.

Devamını oku...
 

WebCARİ-SAY Satın Alma Yönetimi

WebCARİ-SAY Satınalma Yönetimi Ek Modülü, Şahıs ve Mükro ölçekli KOBİ'lerin SatınAlma Süreçlerini daha kolay kayıt altına alma ve takip edebilmelerini sağlar.

 

Devamını oku...
 



Duyurular

WebKOBIS ERP 3 Sisteminin  Cari modülünün TÜBİTAK tarafından geliştirilen ve milli işletim sistemimiz olan PARDUS'la beraber ücretsiz olarak dağıtılması için TÜBİTAK'la anlaşmaya varıldı.

Bu uygulama kapsamında WebKOBIS'in cari muhasebe modülü olan WebCARİ, WebCARİ-Lite sürümü adı altında Pardus 2013 sürümü ile KOBİlerin kullanımına sunulacak. 

Ayrıca isteyen kullanıcılar WebCARİ'nin standart sürümünü bu site üzerinden  SaaS Lisansı kapsamında hosting hizmeti alabilecekler; isterlerse WebKOBIS'e geçiş yapabilecekler.

WebKOBIS hakkında daha fazla bilgi için www.WebKOBIS.com sitemizi ziyaret ediniz.

WebCARİ-Pardus'u indirmek için tıklayın..