WebCARİ Muhasebe Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebCARİ Özellikleri

WebCARİ, özellikle küçük ölçekli KOBİ'lerin eğitime gerek duymadan kullanabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

WebCARİ genelinde kullanılan genel yapı ve bazı özellikleri burada açıklanmıştır.

 

Sistem Ajanda Kayıtları

WebCARİ Sistemi KOBİ Yönetiminin ve çalışanlarının günlük operasyonları etkin şekilde yürütebilmesi ve takibinin yapılabilmesi için Ajanda içine otomatik olarak kayıt yaratır.

WebCARİ özellikle Aylık Ajanda ekranı ile açılarak kullanıcılara operasyonun durumunu hatırlatır ve yapılması gereken işlemler için hızla harekete geçilmesini sağlar.

Ajanda Kaydı...

WebCARİ Siparişler, Tahsilatlar ve Ödemeler için Ajanda kaydı yaratır. Gerek kayıt türüne göre gerekse tarihe göre renk grupları ile tanımlanmasını sağlar.

İleri tarihli Ajanda Kaydı... . . . Geçmiş tarihli Ajanda Kaydı...

WebCARİ operasyonel işlemlerin takibinin sürdürebilmesi için Ajanda kayıtlarının korur. Tarihi geçmiş olan kayıtlar sistemin açılış sayfası olan aylık ajanda ekranı yardımıyla değiştirilemez.

 

Liste Ekranları

WebCARİ Liste Ekranları ilgili kayıtlara erişmeyi sağlayan ve ana menüden erişilen ilk ekranlardır. Liste ekranları Filtreleme, Sorgulama, Sütun Sıralaması ve Detay Liste Kayıtları gibi pek çok fonksiyona erişimi sağlar.

Liste Ekranı..

İlgili Detay Kayıt Linkleri

WebCARİ önemli bir özelliği kritik kayıtların ilgili detaylarını otomatik olarak sorgulayarak kullanıcının parmak ucuna getirerek kullanımı ve farkındalığı arttırır.

İlgili Detay Kayıt Linkler, liste ekranlarında ilk kolonlar olarak görünür. İlgili Detay Kayıt Linkleri yanında parantez içinde görülen sayı, ilgili detay kayıt sayısını belirtir. Bu sayede kullanıcı kolaylıkla ilgili detayın oluşturulup oluşturulmadığını görür.

İlgili Kayıt Linkleri...

Kullanıcı mause imlecini İlgili Detay Kayıt Linki üzerine getirdiğinde WebCARİ açılan bir ekran içinde ilgili kayıtları gösterir.

Eğer Kullanıcı İlgili Detay Kaydı'na tıkladığında WebCARİ Detay Kayıt ekranını açarak Kullanıcının hızla detay kayıtlara ulaşmaşını ve detay kayıtlar üzerinde doğrudan işlem yapmasını sağlar.

İlgili Kayıt Detayları...

Özellikle çok detaylı bilgi girişi gerekmeyen detay bilgileri Detay Ekranları sayesinde kolaylıkla girilebilir ve kullanıcıya menüden erişime kıyasla pratiklik kazandırır.

Liste Sıralaması

WebCARİ Liste Ekranları Kullanıcının ihtiyacına göre sütun bilgilerini sıralamasını düzenlemesine ve değiştirmesine imkan tanır.

Ayrıca Kullanıcı Kontrol tuşuna basarak birden fazla sütunun sıralamasını kontrol ederek detaylı sıralama yapabilir ve istediği kayıtlara pratik şekilde erişir.

Liste Sıralaması...

Liste Filitresi

WebCARİ Liste Ekranlarında Menünün alt tarafında Liste Filtreleme ve Kontrol bölümü yer alır.

Kullanıcı burada kolaylıkla aradığı kelimeleri girerek liste ekranındaki kayıtları sınırlandırır ve isteği sonuca pratik bir şekilde ulaşır.

Liste Filitresi...

Liste ekranlarının açılışında 20 kayıt gösterilmektedir, isteğe göre bu sayı değiştirilebilir.

 

Detaylı Sorgu Ekranları

WebCARİ liste ekranlarından erişilen Detaylı Arama Ekranları kullanıcının çok farklı sayıda çeşitte sorgu oluşturmasına ve aranan kayıtları Liste ekranında filtrelenmiş şekilde görüntülemesine imkan verir.

Detaylı Arama Ekranı...

Detaylı Sorgu ekranları Her Modül ve alt listeler için mevcuttur. Detaylı Sorgu ekranları veritabanı içindeki hemen hemen tüm veri alanları üzerinde sorgu oluşturmanıza imkan verse de pratiklik ve sadelik için bazıları kapatılmıştır.

 

Kayıt Ekleme ve Düzenleme

Web tabanlı bir yazılım olması sebebiyle WebCARİ sistemi içinde bilgi girişi alışıla gelmiş masaüstü yazılımlardan farklılıklar gösterir.

WebCARİ kayıt girişi ve düzenleme için 2 farklı metoda sahiptir:

  1. Kayıt Giriş Ekranları
  2. Kayıt Düzenleme Satırları

Liste ekranları üzerinde "Yeni Ekle" ve "Seçileni Düzenle" butonlarıyla girilen bu ekranlar girilen bilgi sayısının azlığı veya çokluğu ile pratiklik kazandırır.

WebCARİ Liste ekranları üzerinde aynı anda her iki metodu da sunabilsede kullanıcının aklını karıştırmaması için iki metodun aynı anda sunulmasından kaçınılmıştır.

Kayıt Ekleme ve Düzenleme Ekranları

WebCARİ Kayıt Giriş ve Düzenleme Ekranları kayıtların eklenmesini ve düzenlenmesini sağlayan ve liste ekranlarından erişilen ekranlardır. Kayıt Ekleme ve Düzenleme ekranları, liste ekranlarında gözükmeyen birtakım verilerin kayıt edilmesini ve düzenlenmesini de sağlamaktadır.

Kayıt Ekleme ve Düzenleme Ekranları...

Kayıt Ekleme ve Düzenleme ekranları aynı zamanda seri bilgi girişine imkan verir. Kullanıcı kayıt girişinden sonra Liste ekranına dönmeden ardı ardına bilgi girebilir.

Seri bilgi girişleri özellikler KOBİ'lerin gün sonu kayıt tutma süreçlerinde pratiklik kazandırır.

Kayıt Ekleme ve Düzenleme Satırları

WebCARİ Kayıt Giriş ve Düzenleme Satırları doğrudan liste üzerindeki satır üzerinde değişiklik yapar ve kaydeder. Sadece Satır üzerinde gösterilen Kayıtlar üzerinde değişiklik yapıldığından bilgi girişi alanlarının az olduğu detay kayıtları için pratik olmaktadır.

Kayıt Ekleme ve Düzenleme Satırları...

 

 

Kayıt İzleme Ekranları

Kayıt İzleme Ekranları, tek bir kayıtla ilgili bütün bilgilerin gözükmesini sağlayan ekranlardır. Ajanda kaydı gibi özel durumlarda pop-up penceresi olarak da açılabilir. Kayıt Ekleme ve Düzenleme Ekranlarında olduğu gibi bilgiler genellikle sekmeler halinde gruplandırılmış yapıdadır.

Açılan Kayıt İzleme Ekranında kaydın pdf dokümanı olarak çıktısı alınabilir, önceki veya sonraki kayıtların Kayıt İzleme Ekranlarına geçiş yapılabilir. Ayrıca İzleme Ekranındaki kaydın detayları da aşağıda gözükecektir.

 


 

WebCARI Online

WebCARI Karşılaştırması

WebCARI Karşılaltırması

WebKOBIS ERP3

WebKOBIS ERP-3 Entegre KOBİ Yönetim Sistemleri

Google WebStore

Ziyaretçilerimiz

Şuanda 16 konuk çevrimiçi

Duyurular

WebKOBIS ERP 3 Sisteminin  Cari modülünün TÜBİTAK tarafından geliştirilen ve milli işletim sistemimiz olan PARDUS'la beraber ücretsiz olarak dağıtılması için TÜBİTAK'la anlaşmaya varıldı.

Bu uygulama kapsamında WebKOBIS'in cari muhasebe modülü olan WebCARİ, WebCARİ-Lite sürümü adı altında Pardus 2013 sürümü ile KOBİlerin kullanımına sunulacak. 

Ayrıca isteyen kullanıcılar WebCARİ'nin standart sürümünü bu site üzerinden  SaaS Lisansı kapsamında hosting hizmeti alabilecekler; isterlerse WebKOBIS'e geçiş yapabilecekler.

WebKOBIS hakkında daha fazla bilgi için www.WebKOBIS.com sitemizi ziyaret ediniz.

WebCARİ-Pardus'u indirmek için tıklayın..